1 מערבבים את העוף ביוגורט או השמנת הצמחית ומשהים ל-20 דקות.
2 מחממים את השמן בסיר רחב על אש בינונית. מטגנים קלות עלי דפנה, תרמילי הל, זרעי פלפל שחור ומקל קינמון עד הפצת ריח נעים.
3 מוסיפים את הג'ינג'ר השום, אבקת כורכום, אבקת צ'ילי, אבקת זרעי כוסברה ומטגנים קלות. מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומטגנים עד שהנוזלים מצטמצמים.
4 מוסיפים לסיר את נתחי העוף ומבשלים תוך בחישה בערך 5 דקות עד שהנוזלים הצטמצמו והעוף מבושל לחלוטין.
5 מוסיפים את עלי החילבה המרוסקים ומוסיפים ¾ כוס מים, מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה כעשר דקות.
6 מוסיפים אבקת גארם מסאלה ומלח לפי הטעם.
7 מגשים חם ולפני הגשה מפזרים כוסברה טרייה.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טב על ידי המתמודדים.