1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 חותכים V עמוק בכיפת כל באגט, מרוקנים את תוכנו אבל שומרים על צורת הבאגט ועל שלמות השוליים. מניחים בתבנית עם נייר אפייה.
3 טורפים את הביצים עם השמנת המתוקה, הגבינה והבצל הירוק. מתבלים במלח ובפלפל.
4 מחלקים את התערובת בין ארבע לחמניות הבאגט המרוקנות. נותנים לתערובת להיספג וממלאים בכמה מחזורים.
5 אופים 25-20 דקות עד שהמלית זהובה ויציבה. מגישים חם או פורסים למנות.
*טיפ גיוון: מתבלים את תערובת הביצים ב-1/2 כוס גבינה מעושנת או גבינה בולגרית או סלמון מעושן. תוספת אהובה על ילדים: 2 כפות גרעיני תירס ו/או קוביות פלפל אדום.