1 משרים את האטריות 20 דקות בקערה עם מי ברז. מסננים ושומרים בצד.
2 חותכים את הגזרים ל"גפרורים", פורסים את הכרוב ל"שערות" דקיקות ואת הבצל הירוק לפרוסות אלכסוניות. שומרים בצד חופן מהנבטים והבצל הירוק לקישוט. מערבבים יחד עם רכיבי הרוטב ושומרים בצד.
3 במחבת גדולה או ווק מחממים את השמן על להבה גבוהה. מקפיצים במחבת את הירקות במשך 3 דקות. מוסיפים את האטריות והרוטב ומביאיםלרתיחה תוך כדי ערבוב במשך 5 דקות נוספות עד שהאיטריות מתרככות.
4 הגשה: מעבירים לקערות אישיות. זולפים שמן שומשום קלוי ומקשטים במעט בצל ירוק ונבטים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!