המצרכים (2 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1 מחממים בסיר מעט שמן זית ומאדים את הגזר עד להתרככות חלקית. מוסיפים את הכרשה, מאדים כדקה נוספת ומוסיפים את הג'ינג'ר לצריבה קלה. 2 מוסיפים את הדגנים ואחריהם תוך כדי ערבוב את היין. מאדים מעט את היין ומנמיכים את האש. מוסיפים את מיץ הסלק, מעט סויה וסילאן, קוביות טופו, פטריות ותבלינים. 3 מבשלים תוך כדי ערבוב עד שהנוזלים נספגים. אם חסרים נוזלים ניתן להוסיף ציר ירקות או מים (הדגנים צריכים להיות רכים, אבל עם התנגדות קלה).
4 מוסיפים את הבצל הירוק ונבטי החמנייה ומגישים.
* המתכון באדיבות רשת קפה לואיז, שפתחה לאחרונה סניף נוסף ברמת אביב ובקרוב גם בבנימינה. |