1 בסיר עם מים מבשלים את תפוחי האדמה והגזר. לאחר 10 דקות, מוציאים את הגזר וחותכים לקוביות. ממשיכים לבשל את תפוחי האדמה עד לריכוך.
2 מועכים את תפוחי האדמה בקערה, מערבבים את הביצים ואת יתר החומרים ויוצקים את התערובת לתבנית אפייה משומנת בקוטר 24 ס"מ.
3 מחממים תנור ל-200-220 מעלות. מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש למשך כשעה.
4 בודקים בעזרת קיסם שהמעקודה יבשה ומוציאים מהתנור.
5 מקררים את הפשטידה כ-20 דקות והופכים את התבנית על צלחת שטוחה או מגש.