אופן הכנת טופו:
1 מכינים משרה מהסויה והשום הכתוש.
2 פורסים את הטופו ומשרים לחצי שעה.
3 מייבשים את הטופו, טובלים בביצים, בפירורי הלחם ומטגנים (כמו שניצל).
אופן הכנת התרד:
1 מטגנים את הבצל בשמן זית עד להזהבה.
2 מוסיפים את השום הכתוש ואת התרד וממשיכים לטגן עד שהתרד מתבשל.
3 מוסיפים את הגרם-מסלה ואת השמנת ומטבלים בכורכום, צ'ילי, זרעי כוסברה ומעט מים לדילול.
4 ממליחים ומפלפלים.
אופן הכנת התוספות:
1 לתוספת החמה: מבשלים את רצועות תפוחי האדמה בסיר עם מים ומלח ומסננים.
2 לסלט: מערבבים את כל המרכיבים ומגישים לצד המנה (מזיגת הרוטב היא לטעמכם).
>> והנה המתכונים שלכם לכל הימים בשבוע