1 מקלפים את תפוח האדמה ומגררים בפומפייה עבה. מייבשים. 2. מטגנים את תפוח האדמה המגורר עד להזהבה קלה, ומהדקים ללביבה בעזרת כף. 3. ממשיכים לטגן עד להשחמה יפה (את השלב הזה אפשר גם לעשות בתנור, בחום 200 מעלות), ממליחים ומפלפלים. 4. חותכים את חזה האווז לקוביות קטנות ומטגנים ללא תוספת שמן (החזה מספיק שמן) עד לקבלת צבע חום. מוסיפים כף חומץ בלסמי. 5. מטגנים ביצת עין. 6. מניחים את הרושטי במרכז הצלחת ומפזרים את קוביות האווז סביב. 7. מניחים את הביצת העין על הרושטי ומגישים.
>> בואו לראות עוד דברים מגניבים שאפשר לעשות עם ביצים