משקה חלב מתובלמזכיר צ'אי מסאלה, אבל יותר מפנק: משקה חלב חם ומתובל שאין מתאים ממנו לקבל את מי שהבטיחו לנו כאחד הימים הסוערים החורף - דבש, חלב, קינמון, ציפורן, מוסקט והל. עכשיו נותר לכם לחבק את הכוס, להתחמם ולשתות
רותם ליברזון
| אוכל טוב, mako
| פורסם 20/12/21 09:55
צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 יוצקים את החלב לסיר ומכניסים את ההל הקינמון והציפורן. מחממים כמעט עד כמעט לרתיחה ומכבים את האש. משאירים מכוסה כ-20 דקות. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון 2 מוציאים את תרמילי ההל ומקלות הציפורן ומביאים לרתיחה. 3 מתקינים כוס משקה: בכל כוס שמים כפית גדושה של דבש ומעל יוצקים את החלב הרותח. מקשטים במקל קינמון ומעט אגוז מוסקט מגורר מעל. המשקה המושלם לסערה | צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako |