המצרכים (15 מנות):
אופן ההכנה:1 מגררים במעבד מזון או בפומפייה את הקישואים, הבצל והירק הנוסף - הארטישוק הירושלמי או הבטטה. 2 מניחים במסננת את הבצל והקישואים ונותנים לנוזלים שלהם לצאת במשך חצי שעה. סוחטים היטב. מערבבים עם הארטישוק הירושלמי או הבטטה. 3 מוסיפים ביצים, פירורי לחם, שום, מלח ופלפל. 4 יוצרים בעזרת הידיים לביבות ומקפידים לסחוט עודפי נוזלים. מסדרים בתבנית אפייה משומנת בספריי שמן. 5 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך כ-10-15 דקות מכל צד. * מומלץ לטבול ביוגורט לבן. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
נטע בירן היא דיאטנית במועדון הולמס פלייס גבעתיים |