פיצה טורטייה מגולגלת משפחתיתבדיוק כשחשבנו שכבר אין שום דבר שעוד לא הכנו עם טורטייה, מפיצה ועד טוסט, הגיע המתכון הזה של שרון ברקוביץ' שמקפיץ את כל העסק חמש כיתות למעלה: מאפה פיצה של טורטיות מגולגלות, גם יפה, גם טעים, גם משפחתי![]()
צילום: שרון ברקוביץ, ברקו מייד
|
המצרכים (8 מנות):לתבנית בקוטר 25 ס"מ:
לרוטב פיצה:
אופן ההכנה:1 בקערה קטנה מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב. 2 מורחים על כל טורטייה כף וחצי מהרוטב ומפזרים מעל גבינה צהובה. 3 בעזרת קולפן ירקות פורסים כמה פרוסות דקות מהפלפלים, הבצל והפטריות. 4 מפזרים באופן שווה על הטורטייה ומגלגלים בעדינות לגליל. ![]() ![]() 5 בעזרת סכין חדה חותכים כל טורטייה ל-6 חלקים ומניחים בתבנית אפייה צמודים ככל הניתן. 6 מכינים כך את כל הטורטיות ובינתיים מחממים את התנור ל- 200 מעלות. 7 כשהתבנית מלאה בגלילות הטורטייה מפזרים עוד גבינה צהובה מלמעלה ומכניסים לתנור ל-15 דקות עד שהגבינה נמסה ומזהיבה מעט. מגישים חם. פורסם לראשונה בעמוד האינסטגרם Israeli kitchen לעוד מתכונים קלים שאשכרה אפשר להכין בבית עקבו אחרי BERKO MADE בפייסבוק ובאינסטגרם או בקרו באתר.
מקרא:
![]() ![]() |