1 מניחים בקערה את כל חומרי הכיסונים ומערבבים. צריכה להתקבל בלילה כמו לפנקייק. מכסים ומניחים בצד ל-20 דקות.
2 קוצצים את הצלי במעבד מזון.
3 מטגנים את הבצל והכבדים. מוסיפים את הכבדים לצלי הקצוץ וקוצצים שוב ביחד.
4 חותכים את תפוחי האדמה לקוביות קטנות.
5 מחממים מחבת. יוצקים בערך חצי מצקת מהבלילה למחבת- כמו שמכינים קרפ. מבשלים מספר שניות עד שמתקבלות בועות על החלק העליון. מוציאים את הקרפ מהמחבת - הצד השני לא צריך להתבשל.
6 ממלאים את הצד הלא מבושל בתערובת הבשר, מוסיפים מעל בצל מטוגן ומעל את קוביות תפוחי האדמה. מפזרים מעט קינמון וסוגרים לחצי עיגול. מהדקים היטב.
7 מחממים מחבת עם שמן לטיגון. כשהשמן חם מכניסים את הכיסונים. מטגנים מכל כיוון עד שמתקבל צבע זהוב.
8 לסלסה: טוחנים עגבניות עם שום, מלח פלפל, פלפל חריף וכוסברה. מגישים לצד הכיסונים.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!