1 מערבבים בקערה את חומרי המשרה ומניחים בפנים את קוביות הדג למשך חצי שעה. מסננים היטב.
2 מערבבים בעזרת מטרפה את חומרי הציפוי. הבלילה צריכה להיות מעט נוזלית - לא סמיכה מאוד כי אז נקבל מעטפת שמנה ושומנית.
3 מצפים את הדג בבלילה ומטגנים בסיר עם שמן עמוק שחומם מראש. מסננים בעזרת כף מסננת היישר לנייר סופג.
4 מטגנים באותו סיר את אצבעות תפוחי האדמה עד הזהבה. צ'יפס פריך וזהוב. ממליחים במלח גס.
5 מכינים את המטבל: מטגנים את הבצל בסיר קטן. מוסיפים את האפונה והשמנת ומביאים לרתיחה. מתבלים. טוחנים למרקם גס. מגישים לצד הדג, יחד עם חצאי לימון.
>> מתכונים לפורים