המצרכים :
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה שמתאימה למיקרוגל את כל החומרים (העיסה צריכה להיות מימית). 2 מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למיקרו ל-7 דקות. 3 פותחים את הקוסקוס בעזרת מזלג ומעבירים חצי מהכמות למעבד מזון לכמה פולסים קצרים כדי להפריד את הגרגירים. חוזרים על הפעולה גם עם החצי השני. 4 אחרי מעבד המזון, מעבירים את הגרגירים דרך נפה לקוסקוס. זהו זה. * ולמי שמעוניין, כאן הגרסה עם המתכון המלא, שכולל גם טבחה בסלק סיוון בריק חן במתכון מפתיע לקוסקוס במיקרו | צילום: מתוך "מאסטר שף", קשת 12 |