1 להכנת הצ'יגה: משרים את הבורגול במים קרים עד שהוא מתרכך.
2 מסננים את הבורגול ומעבירים לקערה.
3 קוצצים פנימה את עשבי התיבול, הפלפל החריף והעגבניות ומתבלים בפלפל שחור מיץ לימון, שמן זית, מלח וכף רסק עגבניות.
4 מעבדים את הכל ביד ויוצרים קציצה בצורה של קובה.
5 להכנת הקרפצ'יו: מנקים היטב את הפילטים של הטלה. קוצצים לדף שטוח ולא אחיד, מעבירים לצלחת שטוחה ומתבלים בשמן זית ומלח ים.
6 טוחנים בבלנדר עגבניות שרי לרסק טרי. מסדרים קציצת צ'יגה ליד הקרפצ'יו ומתבלים עם רסק העגבניות.