המצרכים (8 מנות):למרק:
לפטריות:
אופן ההכנה:1 מקפיצים במחבת את הפטריות והשום עם החמאה. מתבלים במלח, פלפל ועירית ומניחים בצד. 2 מאדים את הבצל והכרשה בחמאה עד שקיפות. 3 מוסיפים את התירס וממשיכים לטגן במשך 5 דקות על להבה נמוכה. 4 מוסיפים את החלב והשמנת ומגבירים את הלהבה. 5 מבשלים כ-25 דקות על סף רתיחה, ומורידים מהאש. 6 טוחנים את המרק עד לקבלת מרקם חלק. 7 יוצקים את המרק לקערות הגשה ומניחים מעל את הפטריות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! כל המתכונים באדיבות שף יוסי שטרית ממסעדת Kitchen Market |