1 מורחים את שתי פרוסות החלה בחמאה קלה.
2 מניחים על צד אחד של החלה את הפסטרמה ועל הצד השני את הגבינה וסוגרים לסנדוויץ'.
3 מרססים מחבת בתרסיס שמן ומטגנים את הסנדוויץ' על אש קטנה משני הצדדים, עד שהגבינה מותכת. מעבירים לצלחת.
4 מרססים שוב את המחבת בתרסיס שמן זית ומטגנים ביצת עין (אני מטגנת במחבת נוספת, ממש קטנה, בשביל לקבל חביתה עגולה ויפה. אפשר גם להשתמש במחבת רגילה וברינג).
5 בינתיים חותכים את עגבניות השרי לחצאים ומערבבים עם לקט הסלט והרוטב. מסדרים ליד הסנדוויץ'.
6 ברגע שהחביתה מוכנה מתבלים אותה מעט ומניחים בזהירות על הסנדוויץ'. מגישים ואוכלים מיד.