1 מערבים את הקמח עם הביצה והמים, מוסיפים את המלח ולשים עד לקבלת בצק אחיד.
2 מרדדים את הבצק וקורצים עיגולים עם רינג עגול.
3 במקביל עושים פירה: חותכים את תפוחי האדמה לחתיכות גסות, מבשלים עד לריכוך, ממליחים, מועכים ומוסיפים את החמאה והפטרוזיליה.
4 ממלאים את עיגולי הבצק בתערובת, מקפלים ומהדקים עם מזלג.
5 מבשלים כ 10 דקות במים רותחים עם עלה דפנה ופלפל אנגלי.
6 מקפיצים במחבת את הפטריות עם השום והסוכר, שופכים את השמנת ומביאים לרתיחה.
7 מוסיפים את הפילמני ומצמצמים.
8 מגישם בצלחת עמוקה ומקשטים בעלה מרווה.
סימון תזונתי עבור מנה/יחידה (2 מנות) - (פילימני ברוטב שמנת):
אנרגיה |
785 קלוריות |
חלבונים |
26 גרם |
פחמימות |
115 גרם |
שומנים |
26 גרם |
לטבלה המלאה
הערכים התזונתיים באדיבותעלולה להיות סטייה בנתונים
>> למתכוני התכנית השביעית של העונה החדשה