המצרכים :
אופן ההכנה:1 מביאים את המים לרתיחה בסיר גדול ומוסיפים את הפסטה והמלח. 2 מבשלים את הפסטה אל דנטה (מוציאים אחת ונותנים בה ביס. אם הפסטה כבר ברובה מבושלת אבל עדיין יש בה נקודה לבנה – זה הזמן להוציא). 3 מסננים את הפסטה, שוטפים במים קרים, מעברים למסננת ומייבשים היטב. חשוב מאוד: הפסטה נכנסת לטיגון רק כשהיא יבשה לחלוטין. ביסלי גריל ביתי | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל4 מערבבים את כל התבלינים בקערה. 5 מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק. 6 מטגנים את הפסטה המבושלת עד הזהבה – בכמות קטנה מאוד בכל פעם. בנוסף, יש להוסיף את הפסטות לסיר אחת אחת, אחרת הן יידבקו בטיגון. 7 מוציאים לקערה עם נייר סופג ומיד שופכים לקערת התבלינים, כשהפסטה עדיין חמה. מערבבים – ומוכן. * הביסלי הביתי יישמר בקופסה סגורה עד שבוע. רון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". |