המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 שוטפים את העדשים במים פושרים. 2 מכניסים לסיר גדול את המים והעדשים ומביאים לרתיחה עם מעט מלח. 3 מבשלים עוד 15 דקות, או עד שהעדשים רכות (אבל לא מאוד. אל דנטה). 4 בינתיים מערבבים בקערה את הטחינה הגולמית, הפלפל והלימון – אין צורך להוסיף מים. 5 מורידים את העדשים מהאש, מסננים חלקית (כדי שחלק מהמים "יפתחו" את הטחינה) ומעבירים לקערה. מערבבים ומתקנים תיבול. 6 מגישים חם עם סלט ירקות טרי.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|