המצרכים :
לתערובת אבקת Garam Masala:
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מחממים מחבת עם שמן זית לחום בינוני. 2. חותכים את הפניר לקוביות קטנות ומטגנים במחבת עד להשחמה קלה. בזמן הטיגון הופכים את קוביות הפניר ובסיום מניחים בצד. 3. חותכים את הבצל, העגבניות והצ'ילי הירוק לחתיכות בגודל סביר וטוחנים במיקסר עד שהתערובת הופכת לעיסה דביקה. בסיום הטחינה מוסיפים את אבקת הג'ינג'ר והשום. 4. מחממים את השמן שנשאר מטיגון הפניר ומטגנים את התבלינים כ- 30 שניות. מוסיפים את עיסת העגבנייה, הבצל והצ'ילי וממשיכים לטגן יחד במידת חום מדיום עד להזהבה. 5. מוסיפים את האפונה וכחצי כוס מים על פי הצורך ומביאים את הרוטב לסמיכות הרצויה. 6. מוסיפים את הפניר לתוך התערובת. מערבבים היטב וממשיכים לחמם לעוד 5 דקות נוספות. 7. לקישוט מסדרים מעל עלי כוסברה והמנה מוכנה. מתכון להכנת גבינת פניר הודית |