1 שמים בסיר את מחית הקארי הירוק ו"פותחים" אותו עם מעט חלב קוקוס על להבה נמוכה. מוסיפים את שארית חלב הקוקוס עם עלי הכפיר ליים ורצועות חזה העוף, ומבשלים על להבה נמוכה במשך כחמש דקות.
2 מוסיפים את רוטב הדגים, את סוכר הדקלים ואת קוביות החציל, ומבשלים במשך חמש דקות נוספות עד ריכוך החצילים.
3 מוסיפים את עלי הבזיליקום מופרדים מהגבעול, מערבבים, ומכבים את הלהבה. מומלץ להגיש לצד קערת אורז לבן.
* המתכון באדיבות יריב מלילי, בעלי מסעדת "בית תאילנדי"
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!