כריך שאריות הכי טעים שישמי אם לא רון יוחננוב יודע שאין דבר כזה ארוחת חג בלי מקרר מפוצץ בקופסאות אוכל של שאריות משולחן החג? אז בשביל לנצל טוב טוב את כל מה שטרחתם להכין, קבלו מתכון פגז לכריך עוף מפורק טעים וחסכוני
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
|
המצרכים :
להגשה:
אופן ההכנה:1 מפרקים את העוף לרצועות. 2 מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את השום והצ'ילי. מוסיפים את הרטבים ומביאים לרתיחה. 3 מוסיפים למחבת את העוף, מנמיכים להבה ומבשלים כ-3 דקות עד שהרוטב מסמיך ועוטף את העוף. 4 פורסים את הבצל, העגבנייה והחסה, ומגישים בלחמניית המבורגר. עכשיו אנחנו מבינים את רוס מ"חברים" | צילום: רון יוחננוב, mako אוכלרון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם. בתיאבון! |