1 מחממים ווק על אש גדולה, מוזגים מעט שמן סויה, שוברים פנימה את הביצה וטורפים אותה במהירות. מוסיפים את שיני השום והשרימפס ומנערים במשך 1/2 דקה.
2 מוסיפים את הנבטים והירקות ומטגנים במשך דקה.
3 מסננים את אטריות האורז, מוסיפים אותן לווק ומקפיצים.
4 מוסיפים לווק את כל מרכיבי הרוטב למעט הסוכר ומקפיצים במשך 2 דקות עד שהאטריות מתרככות. מוסיפים את הסוכר ומקפיצים במשך 1/2 דקה נוספת.
5 מעבירים לצלחת עמוקה, זורים מעל את הבוטנים ומקשטים בבצל ירוק. מגישים עם פלח הלימון.
מסעדת אסיה מוניקה, הרקון 2 מתחם שרונים הוד השרון, טל' 09-7465353
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!