1 חותכים את החצילים לקוביות, ממליחים ומניחים בקערה, שיזיעו. 2. ממיסים את החמאה על אש נמוכה עם מעט שמן (השילוב מונע מהחמאה להישרף). 3. מנגבים היטב את קוביות החצילים. 4. מכניסים את החצילים למחבת ומטגנים עד שהם מתחילים להזהיב, ואז מוסיפים את השום ומבשלים כמה דקות. 5. מתבלים באגוז מוסקט ופלפל. 6. טורפים את הביצים בקערה, וממליחים (בעדינות. זכרו שהחצילים כבר מלוחים). 7. יוצקים את הביצים על החצילים שבמחבת ובוחשים עד לדרגת העשייה הרצויה. 8. מגישים עם שמנת חמוצה ומעט שמיר קצוץ.