מרתיחים תפו"א לפירה ומסננים. מוסיפים קוביית חמאה, מלח, מעט פלפל שחור ומערבבים לפירה רך וקרמי.
על כף יד רטובה פותחים עיגול של פירה ומניחים בתוכו כדור מוצרלה בינוני עטוף וקוביה של גבינה צהובה, סוגרים (כמו קובה), טובלים בפירורי לחם ובביצה (שתי יחידות לכל סועד- אחד עם ביצה בחוץ ואחד עם פירורי לחם בחוץ) ומטגנים בשמן עמוק.
מנקים פטריית פורטבלו ומכניסים ל 3 דקות בתנור עם מעט שמן זית. לטחון גס בצל, גמבה קלויה ועגבניה לטבל במלח, מעט שמן זית וחומץ לגרר פנימה מעט מוצרלה קשה, למלא את הפטרייה. להמיס מעט חמאה ולעסות אטריות קדאיף- לעטוף את הפטרייה הממולאת בקדאיף ולאפות כ 5 דקות בחום 18.