המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 יוצרים תערובת של קרעי פיתה, שמן זית וזרעי עגבניות. 2 יוצרים סנדביצ'ים מכל 2 סרדינים ושכבת מיליו של פיתה בן הסרדינים. 3 מחממים שמן זית במחבת. מקמחים את סנדביץ' הסרדינים. מטגנים כ-3 דקות מכל צד ומוציאים לנייר סופג. 4 טוחנים בבלנדר עגבניות שרי ומאפשרים להם להקציף. מסננים דרך שינואה ישירות לצלחת הגשה. מסדרים חומוס גרגירים בצלחת. 5 קוצצים את הסרדינים ומסדרים על החומוסים. 6 במכתש ועילי כותשים פלפל ומלח. סוחטים את הלימונים לתערובת הפלפל בכדי ליצור תערובת חמצמצה-חריפה. 7 יוצקים 2-3 כפות מתערובת המיץ לימון-פלפל ומתבלים בשמן זית ומלח ים. |