1 מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם במי מלח 25-30 דקות, עד שהם מתבשלים אך לא מתרככים מדי. מוציאים מהמים מיד בתום הבישול. אם מכינים את ההאש בראונס מתפוחי אדמה שבושלו באותו יום, מצננים אותם לגמרי לפני שממשיכים (כדי שלא יתפרקו או יתפוררו). 2. מקלפים את תפוחי האדמה ומגררים בחורים הגדולים של מגררת. 3. מחממים מחבת ומוסיפים את החמאה. מניחים את תפוחי האדמה במחבת ומהדקים בעזרת תרווד. מטגנים 2-3 דקות על חום גבוה, מנמיכים לחום בינוני ומטגנים 2-3 דקות נוספות. התחתית אמורה להיות שחומה מעט. 4. הופכים את תפוחי האדמה (הם כנראה יתפרקו, וזה בסדר), ומטגנים באותו אופן את הצד השני, הופכים שוב וחוזרים על התהליך פעם נוספת. מכבים את האש, מוסיפים את עשבי התיבול והשום למחבת ומערבבים.