סירניקי - לביבות קוטג' של סבתא ליזהלביבות קוטג' פשוטות וטעימות שכיף לאכול בשבועות, לפני, אחרי ותוך כדי. אפשר להכין אותן מתוקות ואפשר לא, העיקר לזלול כשהן עוד חמות
צילום: הודליה כצמן, BakeCare, בלוג מתכונים בריאים וטעימים
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מערבבים את כל החומרים היבשים (קמח, אבקת אפייה ומלח), ומניחים בצד. 2 טוחנים במעבד מזון את הביצים, הסוכר, הווניל והקוטג'. 3 מאחדים את התערובת היבשה עם הרטובה ומוסיפים את הצימוקים (רק אם רוצים). מערבבים לבצק אחיד בעזרת כף עץ ומניחים בצד ל-10 דקות. 4 משמנים ומחממים מחבת, וכשהיא חמה יוצקים כפות מהבלילה (בערך כף לכל סירניק). 5 מטגנים על אש נמוכה-בינונית דקה-שתיים, עד שנוצרת שכבת קרום דקה והקצוות משחימים. הופכים ומטגנים דקה נוספת. 6 עורמים את הסירניקי אחד על השני בצלחת, מגישים חם וזוללים. למתכון המקורי ב-BakeCare, בלוג מתכונים בריאים וטעימים הכי כיף בערימה | צילום: הודליה כצמן, BakeCare, בלוג מתכונים בריאים וטעימיםהזכרנו לכם פנקייק? בהחלט יש בזה משהו. |