1 מבשלים את תפוחי האדמה במים עד שהם רכים. מסננים ומועכים למחית עם מעט חמאה ומלח. שומרים בצד כחצי כוס ממי הבישול ו-3 כפות מהמחית, לשימוש בהכנת הבצק. מטגנים בצל גדול קצוץ עד להשחמה, מוסיפים למחית ומתבלים במלח ופלפל.
2 מערבבים בקערה את הקמח, ביצה, 3 כפות מהמחית ומי הבישול ולשים עד לקבלת בצק אחיד שאינו דביק. במידה והבצק דביק מוסיפים קמח קונדיטור.
3 מחלקים את הבצק לארבעה חלקים ומרדדים כל חלק על משטח עבודה מקומח לעלה דק.
4 קורצים מהבצק עיגולים בעזרת כוס ומניחים מעט מהמילוי במרכז כל עיגול.
5 מקפלים את העיגול לחצי סהר באופן שיכסה את המילוי ומהדקים היטב את כל הקצוות בצביטת הבצק על מנת שלא ייפתחו במהלך הבישול. ניתן להשתמש במכשיר להכנת כיסונים.
6 מרתיחים מים בסיר גדול. לאחר שהמים רתחו מוסיפים כף מלח וכף שמן. מוסיפים את הכיסונים. כשהכיסונים צפים מעל לפני המים ממתינים עוד כ-7 דקות ושולים באמצעות כף מחוררת.
* מומלץ להגיש עם בצל מטוגן.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!