1 מחממים במחבת גדולה שמן זית ומטגנים את השום והבצל עד לקבלת גוון זהוב.
2 מוסיפים את התרד והמנגולד ומערבבים במשך 7 דקות עד שהעלים מאבדים חצי מנפחם.
3 מוסיפים את השמנת ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
4 מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מבשלים במשך 20 דקות על אש נמוכה.
5 מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת מסה סמיכה.
6 מוסיפים את הביצים ומכסים את המחבת למשך 4 דקות.
7 מכבים את האש, מפזרים מעל גבינת מוצרלה או גבינה צהובה ומכניסים לתנור במצב גריל עד להקרמה.