המצרכים :
אופן ההכנה:1 מאדים את הכרשה בחמאה על אש נמוכה 3-5 דקות. שומרים שלא תזהיב. 2 כשהכרשה מתרככת מוסיפים את הארטישוק הירושלמי, וממשיכים לאדות 6-8 דקות. 3 מוסיפים את השמנת ומבשלים 5 דקות נוספות, ללא כיסוי. 4 מחממים תנור ל-180 מעלות. 5 מורידים את התערובת מהאש, מוסיפים את הגבינות ומתבלים במלח. 6 מעבירים את התערובת לתבנית אפייה (פיירקס 25*25 או תבנית עגולה קוטר 24) ומפזרים מעל את פירורי הלחם. 7 אופים ללא כיסוי כ-20 דקות, עד שפירורי הלחם מזהיבים ומקבלים מרקם קריספי. מקררים מעט ומגישים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|