1 מאדים את הכרשה בחמאה על אש נמוכה 3-5 דקות. שומרים שלא תזהיב.
2 כשהכרשה מתרככת מוסיפים את הארטישוק הירושלמי, וממשיכים לאדות 6-8 דקות.
3 מוסיפים את השמנת ומבשלים 5 דקות נוספות, ללא כיסוי.
4 מחממים תנור ל-180 מעלות.
5 מורידים את התערובת מהאש, מוסיפים את הגבינות ומתבלים במלח.
6 מעבירים את התערובת לתבנית אפייה (פיירקס 25*25 או תבנית עגולה קוטר 24) ומפזרים מעל את פירורי הלחם.
7 אופים ללא כיסוי כ-20 דקות, עד שפירורי הלחם מזהיבים ומקבלים מרקם קריספי. מקררים מעט ומגישים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> כל המתכונים לראש השנה