המצרכים (1 מנות):לטחינה:
לחזה עוף:
לכריך:
אופן ההכנה:1 מערבבים את הטחינה הגולמית, הלימון, המים והמלח. 2 משמנים קלות את חזה העוף, ממליחים ומפלפלים. צורבים את העוף במחבת חמה, שתי דקות מכל צד. מצננים מעט וחותכים לרצועות דקות. 3 באמצעות קולפן קולפים רצועות דקות מסביב למלפפון עד שמגיעים למרכז המימי עם הזרעים. אם רוצים, זורים שומשום מעל הרצועות. זורקים את החלק עם הזרעים. 4 מורחים את פרוסות הלחם בטחינה, מניחים מעל את חזה העוף הצרוב (אפשר לאכול אותו גם פושר וגם קר), מעליו את המלפפונים והנבטים וסוגרים. >> רוצים לנסות את אתגר האוכל הבריא? הנה כל המתכונים שאתם צריכים ל-10 ימים |