1 מחממים מחצית מהשמן במחבת בקוטר כ- 20 ס"מ.
2 מטגנים את הבצל עד שנעשה שקוף.
3 פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות בעובי כ- 1/2 ס"מ. מוסיפים למחבת ומטגנים במשך כ- 20 דקות, עד שתפוחי האדמה מזהיבים. מערבבים מדי פעם.
4 טורפים בקערה את הביצים. מוסיפים את תפוחי האדמה והבצל, מתבלים במלח ובפלפל ומערבבים בעדינות.
5 מוסיפים למחבת את שארית שמן הזית. מחממים היטב ויוצקים לתוכו את העיסה. מנמיכים את האש ומבשלים במשך כ- 15 דקות.
6 מניחים צלחת על המחבת, הופכים עליה את האומלט ומחליקים אותו בעדינות בחזרה למחבת, לטיגון הצד השני. מטגנים 5 דקות נוספות ומגישים.