המצרכים (8 מנות):
לציפוי ולטיגון:
לאיולי:
אופן ההכנה:1 להכנת האיולי: מערבבים במעבד מזון את כל חומרי האיולי מלבד השמנים, מיץ הלימון והמלח. מוסיפים תוך כדי טחינה את השמנים עד לקבלת מרקם של מיונז. מוסיפים את מיץ הלימון ומתבלים במלח. 2 טורפים יחד את כל מרכיבי הפולנטה מלבד הפרמזן בסיר, על אש נמוכה, עד שכל הנוזלים נספגים בפולנטה ומתקבל מרקם סמיך מאוד. 3 מורידים את התערובת מהאש, מוסיפים פרמזן ויוצקים לתבנית. גובה המסה צריך להיות 3 ס"מ. מקררים ל-6 שעות לפחות. 4 מוציאים את הפולנטה מהמקרר וחותכים לאצבעות של 6 על 2 ס"מ. 5 מצפים את האצבעות בקמח, ביצה ופירורי לחם (בדומה לשניצל) ומטגנים בשמן עמוק.
המתכון באדיבות שף יוסי שטרית ממסעדת Kitchen Market >> בשבוע שעבר הכנו מקלובה צמחונית מעלפת>> אוהבים אוכל גרוזיני? ראצ'ה עברה לתל אביב והיא מחכה לכם |