1 מועכים את הגבינה בתוך קערה. 2. מוסיפים חלמונים, סולת, גרד לימון וקמצוץ מלח. מערבבים היטב ומניחים במקרר למשך כשעה לפחות. 3. מקציפים היטב חלבונים ומקפלים אותם בזהירות לתוך עיסת הגבינה. 4. במחבת רחבה, מזהיבים פירורי לחם בחמאה על אש קטנה. 5. מרתיחים מים בסיר גדול. יוצרים כופתאות בעזרת ידיים רטובות, כדי שלא יידבקו, וזורקים אותן למים. הן מוכנות חמש דקות לאחר שצפו על פני המים. 6. מגלגלים אותן בתוך המחבת עם פירורי הלחם. 7. מגישים עם שמנת חמוצה והרבה אבקת סוכר מעל.