המצרכים :
להגשה
אופן ההכנה:1 מועכים היטב את הריקוטה והיוגורמה לכדי מרקם אחיד (אפשר לטחון בבלנדר מוט), מוסיפים את שאר הרכיבים ושוב מערבבים עד לעיסה אחידה.
2 מחממים מחבת טפלון. מכינים בעזרת כף לביבות בקוטר 5-6 ס"מ (לשים לב שלא תהיינה גבוהות מדי, כדי שהטיגון יהיה אחיד) ומטגנים עם מעט חמאה - בכל פעם שמכניסים לביבות חדשות, מוסיפים חמאה.
3 מגישים כשהלביבות חמימות עם כף יוגורט כבשים ומעט דבש.
* ניתן להשיג את מוצרי המחלבה במעדנייה בבית יצחק, www.hamachlava.co.il |