1 מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים עם הקליפה עד לריכוך.
2 מוציאים את תפוחי האדמה מהמים הרותחים ומקלפים אותם בעודם חמים מאוד.
3 מרסקים את תפוחי האדמה באמצעות מרסק תפוחי אדמה.
4 מוסיפים את הקמח ויוצרים גומה, לתוכה מכניסים את הביצה וקורט מלח. לשים היטב.
5 יוצרים רולדה ארוכה ובעזרת מרית חותכים לצורות ניוקי.
6 בסיר רחב מרתיחים מים עם 2 כפות מלח. זורקים את הניוקי למים ומבשלים 2 דק'.
7 ממיסים במחבת חמאה ושמן זית, נוסיף מרווה קצוצה, שום וצי'לי. (תוך שמחכים לניוקי)
8 מוסיפים למחבת את הניוקי.
9 להגשה נפזר פרמז'ן.