שמים 3 כפות מיץ אשכוליות בקערית קטנה וזורים עליו את הג'לטין. יוצקים את המיץ הנותר לסיר קטן ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך 2-3 דקות. מסירים מהאש ובוחשים פנימה את הג'לטין. מערבבים עד שימס (אם משתמשים באגר אגר מוסיפים אותו למיץ בתחילת הבישול) מצננים לטמפרטורת החדר. שמים את כל שאר החומרים בקערה, יוצקים עליהם את תערובת הג'לטין ומערבבים. מעבירים את התערובת לתבנית טרין שמכילה 600 מ"ל. מקררים במשך 4 שעות לפחות, עד שהתערובת נקרשת. לפני ההגשה טובלים את התבנית במים חמים למשך 20 שניות והופכים את הטרין על מגש. פורסים ל 8 פרוסות ומגישים.