פאד-תאי ילדים עם חמאת בוטניםאטריות אורז עם טעמים שמשחקים בין מלוח למתוק, ובעיקר עם טעם נהדר של בוטנים. ויש גם גיוון למבוגרים
צילום: בועז לביא, על השולחן
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 משרים את האטריות כשעה במים כדי לרכך אותן. מים חמים ירככו אותן מהר יותר. 2 משרים את העוף והטופו בסויה ומכניסים למקרר לכחצי שעה. 3 מחממים ווק עם שמן ומקפיצים שום, בצל סגול וג’ינג’ר. מוסיפים את העוף והטופו ומקפיצים תוך כדי מחיצת המרכיבים לתחתית הווק בעזרת מרית שטוחה. 4 מזיזים את תכולת הווק לדפנות כדי לפנות את המרכז, מוסיפים ביצים ומערבבים אותן עד שהן נהפכות למקושקשת. מוסיפים את האטריות עם מעט מים שיעזרו להן להתרכך. 5 מערבבים רוטב פאד-תאי עם חמאת בוטנים ומוסיפים לווק עם נבטים. מקפיצים 2 דקות לקבלת פאד-תאי בגוון חום אחיד. גיוון: מבוגרים יאהבו לאכול את המנה עם חצי לימון, בוטנים, כוסברה ובצל ירוק. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |