מתכון לרולאפס ביתיים מ-2 מרכיבים בלבדאחרי שמשרד הבריאות יצא נגד טרנד הרולאפס, מחירי המוצר הרקיעו שחקים, מזוודות מפוצצות רולאפס מחו"ל הוחרמו וילדים המיסו ממתקי גומי בטוסטר, הגיע הזמן למתכון רולאפס יותר בריא שכולל 2 מרכיבים: תותים ומים
אוהד קויתי
| אוכל טוב, mako
| פורסם 03/05/23 17:40
צילום: אוהד קויתי, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 אם משתמשים בתותים קפואים: משרים את התותים בכוס מים עד שיפשירו (בסרטון השתמשנו במיקס של תותים קפואים וטריים בשביל הטחינה תהיה יותר אחידה. לכן המים קיבלו צבע אדום). אם משתמשים בתותים טריים - אין צורך להשרות.
2 מעבירים לבלנדר את התותים והמים וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק אחיד. >> לעוד מתכונים מגניבים כנסו לאינסטגרם של אוהד 3 משטחים את כל המסה על גבי משטח אפייה מסיליקון ואופים על 50 מעלות למשך לילה. 4 מצננים ופורסים. זה הכל. בתיאבון! |