המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1 מערבבים ריקוטה, אבקת סוכר ותמצית וניל בקערה קטנה. מקפלים פנימה בעדינות את השוקולד צ'יפס ומניחים בצד.
2 טורפים בקערה לא עמוקה או בתבנית פאי את הביצים והשמנת. מורחים 2 פרוסות לחם בתערובת הריקוטה, כ-1/2 כוס לפרוסה, סוגרים לסנדוויץ' עם הפרוסות הלא מרוחות ולוחצים אותו בעדינות. טובלים בעדינות את הסנדוויצ'ים, משני צדיהם, בבלילת הביצים והשמנת עד שהם מכוסים היטב.
3 ממיסים את החמאה במחבת גדולה, מכניסים לתוכה את הסנדוויצ'ים ומטגנים עד להזהבה, כ-4 דקות לכל צד. חוצים את הפרנץ' טוסט לשני חצאים אלכסוניים ומסדרים בצלחות. זורים מעל אבקת סוכר ומגישים מיד.
למתכון המקורי בבלוג Two Peas and Their Pod
|