הפוקצ'ה:
1 מכניסים לקערה את החומרים היבשים ומערבבים. מוסיפים את שמן הזית ומערבבים עד שכל הכמות נבלעת בתערובת.
2 מוסיפים מים בהדרגה ולשים כ-5 דקות עד שמתקבל בצק אחיד מעט דביק.
3 מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים לתפיחה של כ-45 דקות.
4 לאחר תפיחה ראשונה מרדדים את הבצק ביד לצורת עיגול, ומכניסים לכלי שאפשר להכניס לתנור. מניחים לתפיחה נוספת של כ-20 דקות.
5 מכניסים לתנור שחומם מראש לחום המקסימלי ל-7-10 דקות, עד שהפוקצ'ה מוכנה ומקבלת צבע זהוב. מוציאים מהתנור ומשאירים בחוץ לצינון.
תבשיל הבמיה:
1 מטגנים בסיר עם מעט שמן צמחי את הבצל והבשר, עד שהבשר מוכן. מוסיפים את קוביות העגבנייה הטרייה, ומערבבים עד שהן מתרככות.
2 מוסיפים את העגבניות המיובשות, רסק העגבניות והמים, ומניחים להתבשל כ-5 דקות. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
3 מוסיפים את הבמיה ומנמיכים את האש.
4 מטגנים במחבת את השום והכוסברה ומוסיפים לתבשיל הבמיה. מערבבים בעדינות ומכבים את האש.
5 מגישים את תבשיל הבמיה בתוך צלחת הפוקצ'ה, עם פלפל ירוק חריף למי שאוהב.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!