המצרכים (2 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים את הבטטה כ-30 דקות, עד שהיא מתרככת. מצננים מעט, מקלפים וחותכים לקוביות. 2 בינתיים שמים את העדשים השחורות בסיר מלא מים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים 25 דקות. מסננים אם צריך. 3 מערבבים את כל החומרי הרוטב. 4 מערבבים את העדשים עם הרוטב. מוסיפים את שאר חומרי הסלט ומערבבים בעדינות עם קוביות הבטטה. בתיאבון!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|