1 הכנת הגריסים: שמים את הגריסים בסיר ומכסים במים. מערבבים, מסננים וחוזרים על התהליך עד שהמים נקיים. 2. שמים את הגריסים בסיר עם 2 כוסות המים. מביאים לרתיחה, מורידים את קצף, מכסים ומבשלים על אש נמוכה 15-20 דקות עד שהמים נספגים. 3. מורידים מהאש, מורידים את המכסה ונותנים לגריסים להגיע כמעט לטמפרטורה גבוהה רק במעט מטמפרטורת החדר. מוסיפים מלח, קמח, שום, דבש, צנוברים וירקות ולשים עם הידיים עד ליצירת תערובת אחידה ודביקה (כ-3 דקות). 4. שוטפים את הידיים ושומרים קערה עם מים קרים בצד. מרטיבים או משמנים את הידיים ויוצרים 16 כדורים שווים. 5. מחממים שמן וחמאה במחבת גדולה ומטגנים את הקציצות על להבה בינונית-גבוהה עד שהקציצות מזהיבות. הופכים ומטגנים את צדן השני. 6. מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד כמה דקות. מורידים מהאש, מכסים ושומרים חם. 7. מכינים את הרוטב ע"י ערבוב כל החומרים יחד, ומגישים אותו כמטבל לצד הקציצות.