1 מבשלים את תפוחי האדמה והבטטות במי מלח. 2. מסננים, מחזירים לסיר ומאדים את שאריות המים מעל להבה נמוכה. מוסיפים את החמאה ומועכים למחית. 3. מעבירים את המחית למעבד מזון (או מעבירים באטיות דרך מסננת). 4. טורפים את הביצים עם מעט מלח ופלפל שחור ומוסיפים למחית. 5. בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, אגוז המוסקט והסודה לשתייה, מוסיפים למחית ומערבבים. 6. מוסיפים לתערובת את החלב, באטיות ותוך בחישה. 7. מוסיפים את הסודה ובוחשים. 8. מחממים מעט חמאה במחבת בקוטר 18-20 ס"מ (בערך בגודל של צלחת שטוחה פשוטה), רצוי כזו עם תחתית כפולה. יוצקים מרית מלאה מהתערובת למחבת. כאשר בועות קטנות מתחילות להיווצר (עניין של 2-3 דקות) הופכים את החביתיות ומטגנים את הצד השני במשך כשתי דקות נוספות. מעבירים לצלחת. ניתן להניח קוביית חמאה קטנה בין חביתית לחביתית ומומלץ להגיש עם רוטב העשוי מחצי מכל שמנת חמוצה, חצי מכל יוגורט ועירית קצוצה.