
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מקלפים את תפוחי האדמה ומגרדים בפומפייה. 2בקערה גדולה מניחים מגבת מטבח נקייה ומעבירים אליה את תפוחי האדמה המגורדים. 3סוגרים ומהדקים את המגבת וסוחטים היטב עד שלא יוצאים נוזלים. 4מעבירים לקערה נקייה ומוסיפים מלח, פלפל ביצים ורבע כוס שמן (תשמרו עוד רבע כוס שמן להמשך) . 5בתבנית אפייה מניחים נייר אפייה ובעזרת מברשת מורחים עליו שמן. 6מניחים את תערובת תפוחי האדמה בתבנית ומשטחים כמה שאפשר למשטח אחיד. לביבות לעצלנים - שלב האפייה|צילום: שרון ברקוביץ, ברקו מייד8מורחים את השמן שנשאר בכוס מעל התערובת. 9מכניסים לתנור ב-170 מעלות ל-50 דקות וכ-10 דקות נוספות במצב גריל עד שהלביבה מקבלת צבע זהוב. 10חותכים לריבועים ומגישים עם שמנת חמוצה ליד. לעוד מתכונים קלים שאשכרה אפשר להכין בבית עקבו אחרי BERKO MADE בפייסבוקובאינסטגרםאו בקרובאתר. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |