טורטייה חזה עוף עם ג'ינג'ר ועשביםיש ימים שכל מה שמתחשק לנו זה לקחת את הדבר הראשון שנופל לנו ליד ולגלגל בתוך טורטייה. בדיוק בשביל ימים כאלה צריך מתכונים כמו זה: חזה עוף עם ג'ינג'ר ועשבים שהופך סתם טורטייה לארוחה טעימה, מזינה וקלילה
שי ברנדס
| mako אוכל
| פורסם 28/12/15 10:30
צילום: אסף רונן, mako אוכל
|
המצרכים (1 מנות):
אופן ההכנה:1 משמנים קלות את חזה העוף, ממליחים ומפלפלים. צורבים במחבת חמה 2 דקות מכל צד. מצננים מעט וחותכים לרצועות דקות. מערבבים עם הסויה והדבש או הסילאן ושומרים בצד. 2 חותכים את המלפפון לאורכו לרצועות דקיקות, נפטרים ממרכז המלפפון המימי. 3 חותכים את הפלפל האדום ואת הג'ינג'ר לגפרורים דקים ואת הצ'ילי לטבעות דקות. 4 מניחים על כל טורטייה רצועות עוף, מעליהן עורמים את העשבים ואת גפרורי הירקות לאורכם. מקפלים את החלק התחתון לכיוון המרכז, סוגרים מצד אחד ומגלגלים לכיוון הצד השני. חותכים לטבעות. >>רוצים לעשות את אתגר האוכל הבריא? הנה כל המתכונים ל-10 ימים |