1 טורפים היטב את הקמח, החלב והביצה עד שמתקבלת בלילה אחידה.
2 מחממים מחבת (רצוי טפלון) על אש בינונית ומתיכים בה קובייה זעירה של חמאה (בגודל זית קטן). מורחים את החמאה על המחבת בעזרת נייר סופג. יוצקים למחבת שלוליות קטנות מהבלילה. אישית, אני אוהב פנקייקס זעירים ממש – בהיקף של קלמנטינה בערך. אבל אם אוהבים גדולים – אין בעיה. הבצק מתאים לכל גודל.
3 כשמופיעות בועות על פני הבלילה והיא מתחילה להשחים מלמטה הופכים את הפנקייקס ומזהיבים מהצד השני.
4 ממשיכים כך עם כל הבלילה. מדי פעם מוסיפים טיפ-טיפונת חמאה ומורחים היטב בנייר סופג.
5 מגישים עם סוכר, מייפל, סילאן, נוטלה, ריבה או כל תוספת מתוקה שאוהבים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!