המצרכים :
אופן ההכנה:1 הדרך המהירה: קולים את הלחם בטוסטר. בינתיים, מערבבים את הסוכר עם מעט קינמון בחמאה הרכה. כשהלחם מוכן, מורחים את חמאת הקינמון על הטוסט ואוכלים. 2 הדרך המושקעת: מחממים תנור על מצב גריל עליון בחום בינוני (לא מאוד משנה איזה - 160-180 מעלות). מניחים את פרוסות הלחם על תבנית מרופדת בנייר אפייה, אופים את הלחם עד שצידו העליון משחים, מספר דקות. מוציאים מהתנור, הופכים את הלחם לצידו השני, מורחים חמאה ומפזרים סוכר וקינמון על הצד הלא קלוי. מחזירים לתנור ואופים עד שהלחם משחים והחמאה מבעבעת. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! >> מחיר הקיץ: קרטיב ב-14 שקלים>> ארוחה בשעה: עוף בתנור עם ג'ינג'ר וסויה |