ארטיק פירות ביתי ב-2 גרסאותבלי צבעי מאכל ובלי תוספות מיותרות - פירות, יוגורט (ויש גרסה גם בלי, אבל עם אלכוהול), כמה שעות במקפיא ויש לכם שלגון ביתי, בריא וכייפי. לא רק לילדים
צילום: אפיק גבאי, תיק אוכל
|
המצרכים :לשלגון הפירות והיוגורט (4 מנות):
לשלגון הפירות והאלכוהול (4-6 מנות):
אופן ההכנה:לשלגון הפירות והיוגורט: טוחנים את כל המרכיבים ביחד, מעבירים למתקן קרטיבים או לכוסיות קטנות, מניחים מקל ארטיק במרכז, מכסים בנייר כסף ומקפיאים. * אם רוצים שלגון מתוק יותר, אפשר להוסיף לתערובת גם 3 כפות סוכר. לשלגון הפירות והאלכוהול: טוחנים את כל המרכיבים ביחד, מעבירים למתקן מיוחד או לכוסיות קטנות ,מניחים במרכז מקל של ארטיק, מכסים בנייר כסף ומקפיאים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! המתכון באדיבות הבלוג "תיק אוכל" של אינס שילת ואפיק גבאי |